VÅRA BEHANDLINGAR

Hos oss på Tandläkarpraktik Randi Myllenberg får du hjälp med alla olika typer av tandbesvär. Allt från rotfyllning, lagning av karies och krånglande visdomständer. Men det är också viktigt att besöka en tandläkare även innan du misstänker besvär, vi kan nämligen med stor sannolikhet se kommande problem i din mun. Därför är det viktigt att gå på undersökningar regelbundet.

Vi jobbar också med estetisk tandvård, så som tandblekning m.m.

Kontakta oss

AKUT TANDVÅRD

Ibland drabbas man av akuta tandproblem. Då behöver man behandling snabbt. Därför erbjuder vi akuta behandlingstider! Har du skadat eller slagit ut en tand, har påtaglig värk i munnen eller andra akuta tandproblem, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig med en akuttid.

REGELBUNDNA UNDERSÖKNINGAR

Det är viktigt att regelbundet göra undersökningar av dina tänder. Vid regelbundna undersökningar upptäcker man lättare hål och andra problem med tänderna i tid. Detta medför att behandlingen blir enklare, mindre smärtsam och billigare.

ESTETISK TANDVÅRD

Vill du få ett vitare leende? Det blir allt populärare att bleka tänderna, är du intresserad av blekning är du välkommen att vända dig till oss.

LAGNING & ROTFYLLNING

Om det visar sig att du har fått ett hål i en tand tar vi hand om detta. Oftast lagas ett hål genom en fyllning, utöver det kan tanden också lagas med en krona.Ibland behöver en tand rotfyllas, det sker oftast om pulpan i tanden blivit inflammerad. Vare sig du behöver hjälp med att laga ett hål eller rotfylla så kan du alltid känna dig trygg hos oss!